(0546) 673 770

Hoek beursstand met opslagruimte

Deze modulaire hoekstand heeft een afmeting van 600x400cm en is voorzien van een opslagruimte.

Deze beursstand opstelling heeft in de hoek een opslagruimte. Deze is verweven in de stand. Wij hebben bijbassende deuren voor in het modulaire standbouw systeem, waardoor niet meteen opvalt dat er een unit aanwezig is. De standbouw kaders in deze opstelling zijn ongeveer 1 meter breed en 2,5 meter hoog wat voor elk beursevenement geschikt is.

Het weergegeven plafondsysteem en de balie kunnen als optie toegevoegd worden aan de beursstand. Beide zijn niet bij de prijs inbegrepen. Uiteraard kan aan de wand nog een beeldscherm gemonteerd worden en is er voldoende ruimte voor meubilair.

Standbouw kaders inclusief full color doeken en panelen voorzien van logo

Het modulaire standbouw systeem bestaat in de basis uit aluminium kaders en de wand bestaat uit full color peesdoeken en de opslagruimte is voorzien van een logo. De peesdoeken wordt gespannen in het aluminium frame, waardoor de beursstand een strakke uitstraling krijgt. De opslagruimte bestaat uit dezelfde kaders als de achterwand. Hierin worden panelen bevestigd en een bijpassende deur.

Wat krijgt u voor €2250,00?

  • Standbouw met een afmeting van 600x400cm
  • 2 Full color peesdoeken en 7 panelen
  • Verlichting door middel van spotjes
  • Standbouw plaatsing binnen een straal van 50 km rondom Den Ham (Ov)

De prijs is gebaseerd op huur van de volledige stand inclusief de op- en afbouw van de beursstand. De peesdoeken en panelen zijn naar afloop van het beursevenement eigendom van de klant.

Standbouw ontwerp

Bent u niet in staat een ontwerp aan te leveren, dan kunnen wij een standbouw ontwerp tegen meerprijs voor u maken. Geef uw wensen en doelstellingen aan, wij maken voor u een realistische visual.

Aan een beurs deelnemen?

Neem contact met ons op, we inspireren u graag!

(0546) 67 37 70