(0546) 673 770

Hoek beursstand met opslagruimte

Deze modulaire hoekstand heeft een afmeting van 400x300cm en is voorzien van een opslagruimte.

Hoek Beursstand Opstelling met Ingebouwde Opslagruimte: Optimaal Gebruik van Ruimte

Ontdek onze innovatieve hoek beursstand opstelling, compleet met een handige opslagruimte in de hoek. Deze slim ontworpen stand maakt efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte, terwijl het geïntegreerde opslagsysteem naadloos wordt geïntegreerd in het design. Dankzij bijpassende deuren in ons modulaire standbouwsysteem blijft de opslagruimte discreet en onopvallend, terwijl u toch alle benodigdheden binnen handbereik heeft.

Optionele Meubels voor Hoek Beursstand: Personaliseer uw Presentatie

Voeg een persoonlijk tintje toe aan uw hoek beursstand met onze optionele meubelopties. Of het nu gaat om comfortabele stoelen of praktische presentatietafels, wij bieden diverse mogelijkheden om uw stand te optimaliseren naar uw wensen. Let op: de weergegeven meubels zijn optioneel en niet inbegrepen in de standaardprijs. Bovendien bieden we de mogelijkheid om een beeldscherm aan de wand te monteren voor extra dynamiek in uw presentatie.

Modulaire Standbouwsysteem met Opslagruimte: Duurzaam en Professioneel

Ons modulaire standbouwsysteem is niet alleen flexibel en veelzijdig, maar biedt ook de mogelijkheid voor opslagruimte. Met hoogwaardige aluminium kaders en full color peesdoeken creëren we een strakke uitstraling voor uw hoek beursstand, inclusief het logo op de opslagruimte. Dankzij de naadloze integratie van de opslagruimte blijft uw stand overzichtelijk en professioneel, terwijl alle benodigdheden binnen handbereik zijn.

 

Professioneel Standbouw Ontwerp: Maatwerk voor Uw Behoeften

Indien u geen eigen ontwerp heeft, staan onze ervaren ontwerpers voor u klaar om een uniek standbouwontwerp te creëren, inclusief de opslagruimte. Tegen een meerprijs kunnen wij een realistische visualisatie maken van uw stand, volledig afgestemd op uw wensen en doelstellingen. Laat ons uw ideeën tot leven brengen en stap met vertrouwen naar uw volgende beursevenement.

 

Aan een beurs deelnemen?

Neem contact met ons op, we inspireren u graag!

(0546) 67 37 70