(0546) 673 770

De ervaringen van onze klanten

We zijn geïnteresseerd in uw ervaringen met Alfabet Standbouw. Uw reviews zijn onschatbaar en helpen ons onze diensten te verbeteren. Deel alstublieft uw gedachten door een review achter te laten onderaan deze pagina. Uw input versterkt onze toewijding aan klanttevredenheid.

Een aantal reviews van onze klanten:

Emre Akyar (Conrad Electronic Benelux BV)

Het evenement Bright Day in de Jaarbeurs was voor ons een mooie uitdaging. Met meer dan 600m2 aan standruimte was het de grootste stand ooit uit de historie van Conrad. Mede dankzij de ervaring van Roelof en zijn team was de stand in orde binnen de afgesproken tijdslijnen. Zowel de op- als afbouw ging vlekkeloos. Meer dan 22.000 bezoekers hebben optimaal kunnen genieten van de stand en de faciliteiten op onze stand. Bedankt voor deze fijne samenwerking!


Gerrit Bouwhuis (Alfa accountants en adviseurs)

We hebben jaren geleden de keuze gemaakt voor het principe "turn key on" we willen direct kunnen starten op een beurs. Alfabet regelt dit al jaren perfect voor ons op diverse beurzen. En ……. zijn wij nog iets extra's nodig of we hebben nog iets dat er bij moet … het wordt altijd snel en correct afgehandeld door Alfabet. Een partij om zaken mee te doen!!!!


Elgar van der Bij (Masévon Technology Group)

Alfabet verzorgt al jaren onze stands op verschillende beurzen. Meestal zorgen beurzen voor stress door acties op het laatste moment, maar Alfabet denkt altijd ruim op tijd proactief mee en neemt ons daarmee veel werk en zorg uit handen. Ook als wij op het laatste moment nog iets willen veranderen of toevoegen is dat nooit een probleem, de stand voldoet altijd aan onze verwachtingen.


Erik Bennink (Erik en Marijke Bennink Fotografie)

Creatieve mensen waar je van op aan kunt. En wat kunnen ze veel verschillende producten voor je maken. Kortom een all round bureau waar je voor alles terecht kunt. Perfecte kwaliteit en een uitstekende service!


Tevreden over onze diensten?

Schrijf nu een review!

(0546) 67 37 70