(0546) 673 770

Onze werkwijze

Ontdek de unieke werkwijze van Alfabet Standbouw, waarbij onze ontwerpers uw doelstellingen als leidraad nemen om een sprankelend standbouw ontwerp te creëren. Volledig op maat gemaakt, in lijn met uw huisstijl en flexibel in opstelling. Maar dat is slechts het begin van ons proces...

 

Overleg met de klant

Samen met de klant worden de wensen besproken en zal geïnventariseerd worden welke omvang de stand zal moeten worden. Tevens wordt de indeling besproken alvorens er een voorstel wordt gemaakt.

Concept

Omdat een prijs afhankelijk is van de omvang van de stand, de werkzaamheden, de materialen en de middelen, zal er een concept voorstel gemaakt worden die gekoppeld wordt aan de offerte.

Offerte

Alle besproken middelen worden bekeken en vergeleken met het concept voorstel, waarvoor dan vervolgens een uitgebreid offerte voorstel wordt gemaakt.

3 Dimensionaal voorstel

Na goedkeuring gaan we een 3 dimensionaal voorstel maken en bespreken met de klant. Ter illustratie wordt gebruik gemaakt van alle huisstijl items en afbeeldingen van de klant. Indien gewenst wordt het beeldmateriaal bedacht en verzorgd door Alfabet Reclame.

Productie

Indien het 3D voorstel goedgekeurd is, gaan we de productie in gang zetten. Het hele proces wordt tot in de puntjes gecoördineerd, zodat het gehele proces soepel blijft verlopen.

Oplevering

Onze vakmensen vervoeren het standbouw materiaal met eigen transport (vrachtwagens/ bussen) naar de gewenste locatie en bovendien wordt de opbouw ter plaatse verzorgd. Niettemin wordt de beursstand volledig nagekeken en eventueel audio en video apparatuur getest.

Afbouw

Wij zijn volledig op de hoogte van de op-en afbouwdagen en -tijden. U kunt onbezorgd vertrekken, omdat wij uw materiaal met beleid weer gaan afbouwen.

Opslag

De bedrijfswagens worden geleegd en de standbouwmaterialen worden in onze standbouw hal opgeslagen, zodat uw materiaal weer veilig opgeborgen ligt voor de volgende beurs.

Aan een beurs deelnemen?

Neem contact met ons op, we inspireren u graag!

(0546) 67 37 70