(0546) 673 770

Turn Key Oplevering

Als reclame en standbouw bedrijf wordt er steeds meer van ons verwacht. Zeker als het om groot formaat standbouw gaat. U bent al druk genoeg met het organiseren en plannen van uw beursevenement. Het is dan wel zo prettig dat u dan niet belast wordt met de standbouw en de oplevering ervan. Turn key oplevering, voor u een zorg minder.

Met turn key oplevering bedoelen wij de werkzaamheden voor de aanloop naar de beurs toe tot en met het plaatsen van de beursstand en de nazorg. In de loop der jaren heeft Alfabet Reclame / Alfabet Standbouw zich steeds verder ontwikkeld in de standbouw en is er genoeg ruimte voor productie, opslag en vervoer.

3D standbouw ontwerp

Een 3D standbouw ontwerp geeft meteen een goed beeld van de werkelijkheid. Bovendien weet u vooraf precies wat u voor uw budget kunt verwachten. Onze ontwerpers maken 2D en 3D concepten die op schaal getekend zijn en als praatmodel bij de bespreking worden gebruikt.

Productie

Een 3D standbouw visual geeft meteen een goed beeld van de werkelijkheid. Bovendien weet u vooraf precies wat u voor uw budget kunt verwachten. Onze ontwerpers maken 2D en 3D concepten die op schaal getekend zijn en als praatmodel bij de bespreking wordt gebruikt.

Oplevering

Verwacht u deel te gaan nemen aan een beursevenement in de buurt of hier ver vandaan? Wij hebben de mogelijkheid om standbouw materialen, vloeren, vloertegels, audio apparatuur, video apparatuur en meubilair krasvrij te vervoeren. Onze vrachtwagens en bussen zijn uitermate geschikt voor het vervoeren van kleine en grote standbouw objecten, voor dichtbij als over ver.

Opslag

Bedrijven en instellingen die de standbouw door ons laten verzorgen voorzien wij van de mogelijkheid om de opslag bij ons te laten. Wij hebben een standbouwhal waar de stand en aanverwante beursartikelen vochtvrij kunnen worden opgeslagen. Diverse units en kisten hebben we daarvoor in gebruik ter voorkoming van schade. Bedrijven en instellingen die regelmatig aan beurzen deelnemen, ervaren het als zeer prettig om niet na te hoeven denken wat de status is van hun materialen, bij de eerst volgende opbouw van de stand.

Aan een beurs deelnemen?

Neem contact met ons op, we inspireren u graag!

(0546) 67 37 70