(0546) 673 770

Turn Key Oplevering

Als reclame en standbouw bedrijf wordt er steeds meer van ons verwacht. Zeker als het om groot formaat standbouw gaat. U bent al druk genoeg met het organiseren en plannen van uw beursevenement. Het is dan wel zo prettig dat u dan niet belast wordt met de standbouw en de oplevering ervan. Turn key oplevering, voor u een zorg minder.

Wat is Turn Key?

Turn key oplevering is een term die steeds vaker voorkomt in de wereld van standbouw. Het verwijst naar een uitgebreide dienstverlening waarbij het standbouwbedrijf de volledige verantwoordelijkheid op zich neemt. Beginnend bij het ontwerp tot aan de uiteindelijke oplevering van de stand aan de klant. Met andere woorden, het is alsof de klant een sleutel ontvangt die hen toegang geeft tot een volledig afgewerkt en operationeel product. In de loop der jaren heeft Alfabet Creatieve Fabriek / Alfabet Standbouw zich steeds verder ontwikkeld in de standbouw en is er genoeg ruimte voor productie, opslag en vervoer.

3D standbouw ontwerp

Een 3D standbouw ontwerp geeft meteen een goed beeld van de werkelijkheid. Bovendien weet u vooraf precies wat u voor uw budget kunt verwachten. Onze ontwerpers maken 2D en 3D concepten die op schaal getekend zijn en als praatmodel bij de bespreking worden gebruikt.

Productie

Een 3D standbouw visual geeft meteen een goed beeld van de werkelijkheid. Bovendien weet u vooraf precies wat u voor uw budget kunt verwachten. Onze ontwerpers maken 2D en 3D concepten die op schaal getekend zijn en als praatmodel bij de bespreking wordt gebruikt.

Turn Key Oplevering

Verwacht u deel te gaan nemen aan een beursevenement in de buurt of hier ver vandaan? Wij hebben de mogelijkheid om standbouw materialen, vloeren, vloertegels, audio apparatuur, video apparatuur en meubilair krasvrij te vervoeren. Onze vrachtwagens en bussen zijn uitermate geschikt voor het vervoeren van kleine en grote standbouw objecten. Dit geld voor dichtbij als over ver.

Opslag

Bedrijven en instellingen die de standbouw door ons laten verzorgen voorzien wij van de mogelijkheid om de opslag bij ons te laten. Wij hebben een standbouwhal waar de stand en aanverwante beursartikelen vochtvrij kunnen worden opgeslagen. Diverse units en kisten hebben we daarvoor in gebruik ter voorkoming van schade. Bedrijven en instellingen die regelmatig aan beurzen deelnemen, ervaren het als zeer prettig om niet na te hoeven denken wat de status is van hun materialen, bij de eerst volgende opbouw van de stand.

Hoe Werkt het Opleveringsproces bij Alfabet Standbouw?

  1. Consultatie: We beginnen met een grondige bespreking om de behoeften en doelstellingen van de klant te begrijpen.
  2. Ontwerp en Planning: Ons ervaren team van verkopers, ontwerpers en standbouwers werkt nauw samen met de klant. Dit zodat wij een stand creƫren die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en binnen het budget past.
  3. Materialen en Fabricage: We selecteren hoogwaardige materialen en beginnen met de fabricage van de stand.
  4. Installeren en opleveren: We zorgen voor een tijdige installatie op locatie, binnen de specificaties van de klant.

 

Turn key oplevering is meer dan een trend. Het verandert de standbouwindustrie door klanten een stressvrije, hoogwaardige oplossing te bieden.
Bij Alfabet Standbouw streven we ernaar de standaard te zetten voor deze aanpak en uw project tot een succes te maken met onze turn key diensten. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we u kunnen helpen uw visie tot leven te brengen.

Aan een beurs deelnemen?

Neem contact met ons op, we inspireren u graag!

(0546) 67 37 70