(0546) 673 770

Modulaire Standbouw

Er zijn drie redenen waarom men kiest voor modulaire standbouw. Modulaire standbouw is flexibel inzetbaar, het is duurzaam en snel op te bouwen.

Modulaire standbouw met doek of paneel

Modulaire standbouw biedt een veelzijdige en flexibele oplossing voor uw beurspresentatie. Met dit systeem kunt u eenvoudig doeken of panelen aan de frames bevestigen, waardoor u uw stand snel en efficiƫnt kunt aanpassen aan verschillende beursomstandigheden. De frames zijn duurzaam en robuust, wat zorgt voor een lange levensduur en betrouwbaarheid. Bovendien biedt het modulaire karakter van deze standbouw de mogelijkheid tot uitbreiding, zowel in breedte als in hoogte. Modulair is ook goed te combineren met maatwerk standbouw. Of u nu een rechte, hoek- of tussenstand wilt, modulaire standbouw kan aan al uw wensen voldoen.

Voor wie is modulaire standbouw geschikt?

Voor wie is deze manier van standbouw geschikt? Deze flexibele oplossing is ideaal voor bedrijven die regelmatig deelnemen aan beurzen. Dankzij de stevigheid en duurzaamheid van de frames – waarin doeken en standbouw panelen gehangen worden – kunt u uw stand herhaaldelijk gebruiken, waardoor het een kosteneffectieve investering is op de lange termijn. Of u nu een grote stand wilt presenteren of juist een compacte, deze manier van standbouw biedt de mogelijkheid om uw stand oppervlakte aan te passen aan uw behoeften.

Maar wat betekent het eigenlijk?

Maar wat betekent het eigenlijk om deze manier van standbouw te gebruiken? Met de standbouw kunt u uw stand eenvoudig aanpassen en uitbreiden. We hebben een ruime voorraad aan rechte en gebogen frames, waardoor we snel kunnen schakelen en uw stand kunnen aanpassen aan verschillende beursomstandigheden. Door hoekelementen toe te voegen, kunnen we uw stand zelfs in verschillende richtingen bouwen, waardoor u nog meer flexibiliteit heeft in het ontwerp.

Ervaar Onze Standbouw in Onze Portfolio

Daarnaast zijn onze standbouwframes voorzien van speciale ‘inkepingen’ waarin we peesdoeken kunnen spannen. Deze frames kunnen zelfs worden uitgerust met LED-verlichting, waardoor uw peesdoeken van binnenuit worden verlicht en uw stand opvalt tussen de andere stands. Neem gerust een kijkje in onze portfolio om een indruk te krijgen van de mogelijkheden en laat ons u helpen bij het realiseren van uw ideale beursstand met modulaire standbouw. Bekijk ook onze portfolio.

Maak uw stand compleet met onze accessoires en extra’s

Ook bieden we een uitgebreid assortiment aan accessoires en extra’s voor uw stand. Denk hierbij aan balies, stoelen, tafels, en presentatiematerialen zoals roll-up banners en folders. We streven ernaar om aan al uw behoeften te voldoen en uw beurservaring zo succesvol mogelijk te maken. Met onze jarenlange ervaring en expertise kunnen we u ook adviseren over de meest effectieve indeling en opstelling van uw stand, zodat u optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare ruimte en de aandacht van beursbezoekers kunt trekken.

Neem contact met ons op!

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor uw volgende beursdeelname te bespreken en laat ons u helpen om een onvergetelijke indruk achter te laten met uw modulaire standbouw.

 

standbouw kosten, Hoek beursstand
Hoek beursstand

Deze modulaire hoekstand heeft een afmeting van 400x300cm en is een basis opstelling.

 • Standbouwkaders met 2 full color peesdoeken
 • Afmeting is 400x300cm
 • Inclusief verlichting
Bekijk deze optie
Hoek beursstand met opslagruimte
Hoek beursstand met opslagruimte

Deze modulaire hoekstand heeft een afmeting van 400x300cm en is voorzien van een opslagruimte.

 • Standbouwkaders met 2 logo panelen en 2 full color peesdoeken
 • Afmeting is 400x300cm
 • Hoek unit voor opslag, inclusief verlichting
Bekijk deze optie
Hoek Beursstand met Opslagruimte 6x4m
Hoek beursstand met opslagruimte

Deze modulaire hoekstand heeft een afmeting van 600x400cm en is voorzien van een opslagruimte.

 • Standbouwkaders met 7 logo panelen en 2 full color peesdoeken
 • Afmeting is 600x400cm
 • Hoek unit voor opslag, inclusief verlichting
Bekijk deze optie
Hoek beursstand met curve opslagruimte

Deze modulaire stand heeft een afmeting van 600x400cm en heeft een verborgen opslagruimte voorzien van gebogen panelen.

 • Standbouwkaders met 7 logo panelen en 3 full color peesdoeken
 • Afmeting is 600x400cm
 • Midden curve unit voor opslag, inclusief verlichting
Bekijk deze optie

Aan een beurs deelnemen?

Neem contact met ons op, we inspireren u graag!

(0546) 67 37 70