(0546) 673 770

Aviko

Oerfriet wordt gemaakt door Aviko Foodservice en wordt inmiddels door heel Nederland verkocht en gegeten. In 2016 is deze friet gepresenteerd tijdens de Horecava in Amsterdam.

Unieke Presentaties voor Aviko: Creatieve Transformaties en Maatwerk Standbouw

Alfabet creatieve fabriek heeft voor Aviko verschillende cafetaria’s en frietkarren in de Oerfriet stijl getransformeerd. Voor de Horecava beurs in de RAI te Amsterdam is zelfs een heuse boerderij gebouwd om dit product te presenteren. Dit was een opvallend maatwerkproject waarbij aan elk detail is gedacht.

Aandacht voor Detail: Compleet Maatwerk Standbouw

Bij de maatwerk standbouw hebben we alle aspecten zorgvuldig overwogen en uitgevoerd. Denk hierbij aan de kleine details, zoals de raampjes, het rieten dak, het hekwerk, en de inrichting met tegelwerk. Zelfs het gras en de tuinbankjes zijn niet over het hoofd gezien. Elk element droeg bij aan het creëren van de gewenste sfeer en beleving op de beurs.

Indrukwekkende Resultaten: Succesvolle Presentatie op de Horecava Beurs

Het resultaat was een prachtige presentatie van Aviko’s Oerfriet productlijn, die de aandacht trok van bezoekers op de Horecava beurs. De authentieke uitstraling van de boerderijstand zorgde voor een onvergetelijke ervaring voor bezoekers en droeg bij aan het succes van Aviko’s aanwezigheid op de beurs.

Samenwerking en Trots: Succesvolle Partnerschap met Aviko

De samenwerking met Aviko was voor ons een waar genoegen. We hebben nauw samengewerkt om ervoor te zorgen dat de stand volledig voldeed aan hun verwachtingen en de doelstellingen van hun marketingstrategie ondersteunde. Het was inspirerend om te zien hoe ons creatieve team en Aviko’s team samenwerkten om een unieke en impactvolle stand te creëren die de merkidentiteit van Aviko perfect weerspiegelde.

Toewijding aan Excellentie: Streven naar Buitengewone Resultaten

Als toonaangevend bedrijf in standbouw streven we ernaar om elke keer weer buitengewone resultaten te leveren voor onze klanten. Het Aviko-project is daar een uitstekend voorbeeld van. We zijn trots op het eindresultaat en kijken ernaar uit om nog meer innovatieve en opvallende standontwerpen te creëren voor toekomstige projecten.