(0546) 673 770

Conrad Electronic

De marketing afdeling van Conrad Electronic had duidelijke wensen. Deze zijn in een 3D voorstel gevisualiseerd. Voor de Bright Day Utrecht heeft Conrad standbouw van formaat laten bouwen door Alfabet Reclame.

Modulaire Aluminium Standbouw: Flexibiliteit en Functionaliteit voor Conrad Electronic

Bij Conrad Electronic hebben we gebruik gemaakt van ons innovatieve aluminium standbouw kader systeem, dat zich perfect leent voor modulaire opbouw in zowel de breedte als de hoogte. Het systeem biedt niet alleen flexibiliteit, maar ook functionaliteit, waardoor we een op maat gemaakte stand konden realiseren die volledig aan de behoeften van Conrad Electronic voldeed. Daarnaast hebben we een opslagruimte ge├»ntegreerd in hetzelfde modulaire standbouw systeem, waarbij een handige deur aan de zijkant toegang biedt tot de opslagruimte. Bovendien hebben we optimaal gebruik gemaakt van de mogelijkheden van het modulaire kadersysteem door ruimte te bieden voor het ophangen van beeldschermen, wat zorgt voor een dynamische presentatie van Conrad Electronic’s producten en diensten. Als kers op de taart hebben we een opvallende eyecatcher aan het plafond toegevoegd, die de aandacht van bezoekers direct naar de stand trekt en de merkidentiteit van Conrad versterkt.

Druk bezocht tijdens de Bright Day 2017 in Utrecht

Tijdens de Bright Day 2017 in de Jaarbeurs te Utrecht heeft Conrad Electronic indruk gemaakt met hun innovatieve stand. Met een complete ‘makervillage’ hebben ze bezoekers uitgenodigd om deel te nemen aan diverse workshops en ervaringen op het gebied van drones, solderen en programmeren. De makerspaces boden een interactieve omgeving waar bezoekers hands-on ervaring konden opdoen en nieuwe technologie├źn konden ontdekken. Bovendien waren er twee experience centers aanwezig, waar bezoekers drones konden testen en diverse smarthome-gadgets konden uitproberen. De stand was een ware publiekstrekker, met bezoekers die enthousiast in de rij stonden om deel te nemen aan de activiteiten en producten te ervaren. Dankzij de ruime opzet van de stand konden alle bezoekers comfortabel worden ontvangen en kon Conrad Electronic zich optimaal presenteren tijdens dit drukbezochte evenement.

Aan een beurs deelnemen?

Neem contact met ons op, we inspireren u graag!

(0546) 67 37 70