(0546) 673 770

Conrad Electronic

De marketing afdeling van Conrad Electronic was duidelijk in de wensen. Deze zijn in een 3D voorstel gevisualiseerd. Voor de Bright Day Utrecht heeft Conrad standbouw van formaat laten bouwen door Alfabet Reclame.

Het aluminium standbouw kader systeem die wij gebruikt hebben voor Conrad Electronic zijn ideaal om in de breedte en hoogte modulair te kunnen bouwen. Bovendien is er een opslagruimte van het zelfde modulaire standbouw systeem gebouwd. Door middel van een deur aan de zijkant is de opslagruimte toegankelijk gemaakt. Daarbij moeten we niet vergeten dat het modulaire kadersysteem mogelijkheden biedt voor het ophangen van beeldschermen. Voor de finishing touch is er een eyecatcher bevestigd aan het plafond.

Conrad Electronic druk bezocht tijdens de Bright Day 2017 in Utrecht

In de jaarbeurs te Utrecht heeft Conrad Electronic zich weer van haar beste kant laten zien.Conrad Electronic heeft een compleet ‘makervillage’ laten bouwen. Diverse ruimtes -makerspaces- werden ge├»nstalleerd om workshops te kunnen geven over drones, solderen en de basis van programmeren. Bovendien waren er twee experience centers aanwezig waar men met drones kon gaan vliegen en diverse smarthome-gadgets kon gaan uitproberen.

Dat bezoekers geïnteresseerd waren, was wel duidelijk. Men stond in de rij om deel te gaan nemen aan de workshops. Gelukkig was de beursstand ruim genoeg om de bezoekers te kunnen ontvangen.

Aan een beurs deelnemen?

Neem contact met ons op, we inspireren u graag!

(0546) 67 37 70