(0546) 673 770

Fireproof

Fire Proof BV heeft zich als enige groothandel in Nederland helemaal gespecialiseerd op het gebied van passieve brandpreventie. Zij heeft alles in huis op het gebied van brandwerende producten.

  Duurzame Achterwanden: Fireproof kiest voor Modulaire Standbouw bij Evenementenhal Hardenberg en Gorinchem

In de Evenementenhal Hardenberg en Gorinchem heeft Fireproof de achterwand door ons laten ontwerpen, produceren en plaatsen. Omdat het modulaire standbouw kader systeem vaker gebruikt kan worden en eenvoudig uit te breiden is, is gekozen voor dit systeem. De kaders waar de wandpanelen in bevestigd worden zijn niet of nauwelijks kapot te krijgen. Alfabet Creatieve Fabriek geeft daarom al jaren de voorkeur aan dit product.

Verhoogde vloer en plafond elementen

Naast duurzame achterwanden bieden we ook verhoogde vloer- en plafondelementen aan die de standbouw naar een hoger niveau tillen. Deze elementen voegen niet alleen visuele aantrekkingskracht toe, maar bieden ook praktische voordelen, zoals extra ruimte voor presentaties of productdisplays. Onze flexibele aanpak stelt ons in staat om maatwerkoplossingen te bieden die perfect aansluiten bij de behoeften en wensen van onze klanten. Vraag hiervoor eens naar de mogelijkheden.

De voordelen van modulaire standbouw: flexibiliteit, duurzaamheid en efficiëntie

Modulaire standbouw biedt tal van voordelen voor bedrijven die regelmatig deelnemen aan evenementen. Door te kiezen voor ons modulaire kadersysteem, investeert u in een duurzame en kosteneffectieve oplossing die u keer op keer kunt gebruiken. De flexibiliteit van het systeem stelt u in staat om uw stand snel aan te passen aan verschillende ruimtes en omstandigheden, waardoor u altijd een indrukwekkende presentatie kunt neerzetten.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze modulaire standbouwoplossingen en ontdek hoe wij uw volgende evenement tot een groot succes kunnen maken.

Laat een standbouw ontwerp maken!

Maak ideeën werkelijkheid

(0546) 67 37 70