(0546) 673 770

Poorthuis Packaging

Poorthuis Packaging heeft al jaren lang de focus op het drukken van kunststof verpakkingen. Door de enorme groei is Poorthuis steeds meer gespecialiseerd geraakt in een ruim scala aan verpakkingen en bedrukken van onder andere kunststof bekers en emmers. Tegenwoordig biedt Poorthuis Packaging kunststof verpakkingen zonder grenzen: wat betreft ontwerp, vorm en bedrukking zijn de mogelijkheden oneindig.

Optimale Benutting van Beursruimte voor Poorthuis Packaging

Alfabet Standbouw heeft zich ingezet om de beursruimte van Poorthuis Packaging op de Horecava en de Empack optimaal te benutten. Door zorgvuldige plaatsing van elementen in zowel de hoogte als de breedte, werd elke centimeter van de stand effectief gebruikt. Hierdoor ontstond niet alleen een ruimtelijk gevoel, maar werden ook de producten van Poorthuis op een aantrekkelijke manier gepresenteerd.

Ruime en Functionele Standindeling

De stand van Poorthuis bood niet alleen voldoende ruimte voor productdisplay, maar ook voor bezoekers om vrij rond te lopen en te verkennen. Door slimme indelingen en strategisch geplaatste elementen werd een open en uitnodigende sfeer gecreëerd. Bovendien werd in het midden van de stand een handige opslagruimte gecreëerd, waardoor materialen en voorraden netjes konden worden opgeborgen zonder het ruimtegebruik te belemmeren.

Slimme Combinatie van Modulaire en Op Maat Gemaakte Standbouw

Poorthuis wist indruk te maken op zowel bezoekers als exposanten door slim gebruik te maken van een combinatie van modulaire en op maat gemaakte standbouw. Het modulaire aluminium standbouwkadersysteem diende als solide basis voor de achterwanden en opslagunits van de stand. Hierop werden levendige fullcolour panelen bevestigd om de aandacht te trekken en het merk van Poorthuis te versterken.

Unieke Elementen voor een Gedenkwaardige Presentatie van Poorthuis Packaging

Naast modulaire elementen werden ook op maat gemaakte onderdelen toegevoegd om de stand van Poorthuis een unieke uitstraling te geven. Deze omvatten een karakteristieke balie en opvallende poort, beide vervaardigd uit hoogwaardig hout. Deze unieke elementen benadrukten de professionaliteit en vakmanschap van Poorthuis, waardoor de stand een gedenkwaardige indruk achterliet bij het beurspubliek.

Laat een standbouw ontwerp maken!

Maak ideeën werkelijkheid

(0546) 67 37 70