(0546) 673 770

Poorthuis Packaging

Poorthuis Packaging heeft al jaren lang de focus op het drukken van kunststof verpakkingen. Door de enorme groei is Poorthuis steeds meer gespecialiseerd geraakt in een ruim scala aan verpakkingen en bedrukken van onder andere kunststof bekers en emmers. Tegenwoordig biedt Poorthuis Packaging kunststof verpakkingen zonder grenzen: wat betreft ontwerp, vorm en bedrukking zijn de mogelijkheden oneindig.

Voor Poorthuis Packaging heeft Alfabet Reclame de beursruimte optimaal benut. Zowel in de hoogte als de breedte komen alle elementen goed tot hun recht en is er voldoende loopruimte in de stand aanwezig. We hebben zelfs een opslagruimte kunnen creƫren in het midden van de beursstand.

Modulaire standbouw en maatwerk standbouw gecombineerd

Poorthuis heeft zich gepresenteerd tijdens de Horecava en de Empack. Hiervoor hebben we modulaire standbouw en maatwerk standbouw gecombineerd. Voor de achterwanden en opslagunits is ons aluminium standbouw kader systeem gebruikt, waarop fullcolour panelen zijn bevestigd. Maatwerk standbouw is toegepast op de balie en de poort. Deze zijn in de basis van hout gemaakt.