(0546) 673 770

Stand voor Starcode

De TechniShow, hét ultieme podium voor de maakindustrie, is waar bedrijven zoals Starcode hun nieuwste innovaties en technologieën onthullen. Professionals uit de industrie komen hier samen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en trends.

Starcode in een Notendop:

Starcode staat bekend als een vooraanstaand bedrijf op het gebied van automatisering en industriële oplossingen. Met een focus op efficiëntie en innovatie, bieden ze geavanceerde systemen en software die bedrijven helpen hun productieprocessen te optimaliseren en te verbeteren.

Alfabet’s Rol:

Als standbouwbedrijf heeft Alfabet een grote rol gespeeld in het succes van Starcode op de TechniShow. Met hun expertise en vakmanschap hebben ze een op maat gemaakte stand ontworpen en gebouwd die de aandacht trok van bezoekers en professionals in de maakindustrie.

De stand, met zijn moderne en professionele uitstraling, bood de perfecte omgeving om hun innovatieve producten en oplossingen te presenteren aan een breed publiek. Dankzij het zorgvuldige ontwerp en de doordachte indeling van de stand, konden ze effectief communiceren met potentiële klanten en partners, en hun merk versterken als een leider in de industrie.

Bovendien heeft Alfabet niet alleen gezorgd voor het bouwen van de stand, maar ook voor het bieden van uitstekende service en ondersteuning tijdens het hele proces. Vanaf het eerste ontwerp tot de uiteindelijke installatie op de TechniShow, heeft Alfabet nauw samengewerkt met Starcode om ervoor te zorgen dat aan al hun behoeften werd voldaan en dat hun visie tot leven werd gebracht.

De samenwerking tussen Alfabet en Starcode op de TechniShow laat zien hoe teamwork en expertise in de maakindustrie belangrijk zijn. Met elkaar hebben we een mooie stand gerealiseerd.

Aan een beurs deelnemen?

Neem contact met ons op, we inspireren u graag!

(0546) 67 37 70