(0546) 673 770

Stand voor Verbeek

Op de TechniShow, het kloppende hart van de maakindustrie, komen visionaire bedrijven samen om hun nieuwste innovaties te tonen aan een breed publiek van professionals en experts. Het is een podium waar briljante ideeën tot leven komen en waar bedrijven zoals Verbeek schitteren met hun revolutionaire producten en diensten. Lees in dit blog meer over de stand die we op de TechniShow gerealiseerd.

Alfabet Standbouw: Succesvolle Samenwerking met Verbeek op de TechniShow

TechniShow:
De TechniShow, hét ultieme podium voor de maakindustrie, is waar bedrijven zoals Verbeek hun nieuwste innovaties en technologieën onthullen. Professionals uit de industrie komen hier samen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en trends.

Verbeek is een bedrijf op het gebied van fluid handling. Die zijn gespecialiseerd in het leveren van oplossingen voor vloeistofbeheer in verschillende industrieën. Met een breed scala aan hoogwaardige producten en diensten, waaronder pompen, kleppen en complete systeemoplossingen, biedt Verbeek innovatieve oplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van hun klanten.

Het team bestaat uit deskundige professionals met uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van fluid handling. Ze streven voortdurend naar het leveren van hoogwaardige producten en oplossingen die bijdragen aan het succes en de groei van hun klanten.

Alfabet’s Bijdrage:

Alfabet Standbouw heeft een grote rol gespeeld in het succes van Verbeek op de TechniShow. Door een op maat gemaakte stand te ontwerpen en te bouwen, heeft Alfabet een professionele en aantrekkelijke presentatie gecreëerd. Met oog voor detail en vakmanschap trok de stand de aandacht van bezoekers en professionals. De samenwerking met Alfabet stelde Verbeek in staat om zich effectief te presenteren en haar producten en diensten te promoten. De stand diende als visitekaartje voor het bedrijf en versterkte het merk en de naamsbekendheid.

 

 

 

Aan een beurs deelnemen?

Neem contact met ons op, we inspireren u graag!

(0546) 67 37 70