(0546) 673 770

Vita Plastics

Tijdens de Plastic Recycling Show 2017 in de RAI te Amsterdam heeft Vita Plastics zich gepresenteerd met een zogenaamde hoekstand.

Vita Plastics op de Plastic Recycling Show 2017: Een Opvallende Presentatie

Tijdens de Plastic Recycling Show 2017 wist de stand van Vita Plastics de aandacht te trekken door het gebruik van levendige kleuren en opvallende afbeeldingen. Vita Plastics maakte slim gebruik van een modulair standbouwsysteem, waardoor de stand niet alleen gemakkelijk kon worden opgezet, maar ook flexibel kon worden aangepast en uitgebreid in de toekomst. Deze veelzijdigheid stelde Vita Plastics in staat om de stand moeiteloos aan te passen aan verschillende beursomstandigheden en ruimtebeperkingen.

Efficiënte Oplossingen voor Opslag en Interactie

Naast de indrukwekkende standelementen was er ook behoefte aan een efficiënte oplossing voor de opslag van waardevolle spullen en promotiemateriaal. Om aan deze behoefte te voldoen, installeerden we een multifunctionele ’ton’ aan de achterkant van de stand. Deze veelzijdige toevoeging diende niet alleen als veilige opslagruimte, maar fungeerde ook als een interactieve balie voor bezoekers. Hierdoor werd niet alleen de veiligheid van kostbare items gegarandeerd, maar werd ook een gastvrije ruimte gecreëerd voor interactie en engagement met het publiek.

Beursmeubilair voor een Comfortabele Ervaring

Ons hoogwaardige beursmeubilair gaat verder dan alleen een professionele uitstraling. Het biedt ook comfort en functionaliteit om een optimale spreekruimte te creëren voor verschillende interacties op beursevenementen. Of het nu gaat om informele gesprekken met klanten of het verwelkomen van zakelijke contacten, ons meubilair biedt een comfortabele omgeving voor productieve interacties. Met ons uitgebreide assortiment aan beursmeubilair, zoals stoelen, tafels en balies, kunnen we uw stand volledig uitrusten. We streven naar een visueel aantrekkelijke en functionele omgeving waarin u succesvolle zakelijke interacties kunt hebben. Laat ons uw stand inrichten voor een optimaal resultaat op uw volgende beursevenement.

Aan een beurs deelnemen?

Neem contact met ons op, we inspireren u graag!

(0546) 67 37 70