(0546) 673 770

Wildkamp

Wildkamp is een technische Groothandel dat meer dan 100.000 artikelen levert vanuit bijna 50 winkel filialen in heel Nederland.

Wildkamp presenteert al jaren hun nieuwste innovaties en ook op gebied van duurzaamheid proberen zij zich meer te onderscheiden. Beursevenementen geven hun de gelegenheid om de doelgroep aan te spreken. Inmiddels is de marketingafdeling van Wildkamp op de hoogte van de door ons te leveren standbouw materialen. Wildkamp varieert jaarlijks haar beursafmeting en daarom wordt in de meeste gevallen gebruik gemaakt van ons modulaire standbouw systeem.

Modulaire standbouw

Om flexibel te kunnen zijn en blijven in de standbouw biedt modulaire standbouw mooie oplossingen. Het systeem dat wij aanbieden is geschikt om doeken en/of panelen in te bevestigen en het is uitbreidbaar in vorm, hoogte en breedte. Daarbij is het mogelijk om opslag units, afgesloten door middel van een bijpassende deur, te maken in de stand. Tenslotte hebben we standbouw wand kaders die verstevigd zijn om beeldschermen en folderrekjes in op te hangen.

Het systeem leent zich er ook prima voor om maatwerk standbouw op toe te passen. In het Geval van Wildkamp hebben we dat ook gedaan. Zie de voorbeelden hieronder weergegeven.