(0546) 673 770

Wildkamp

Wildkamp staat bekend om zijn innovaties en duurzaamheidsinitiatieven. Op beursevenementen benutten ze de gelegenheid om hun doelgroep aan te spreken. Met ons modulaire standbouwsysteem passen ze zich flexibel aan verschillende beursafmetingen aan.

Wildkamp: Innovaties en Duurzaamheid op Beursevenementen

Wildkamp heeft zich al jarenlang onderscheiden door het presenteren van hun nieuwste innovaties, en ze streven er nu ook naar om zich te profileren als een voortrekker op het gebied van duurzaamheid. Beursevenementen bieden hen een uitgelezen kans om hun doelgroep rechtstreeks aan te spreken en te inspireren. De marketingafdeling van Wildkamp heeft inmiddels een nauwe samenwerking met ons opgebouwd, waarbij zij zich bewust zijn van de standbouwmaterialen die wij kunnen leveren.

Wildkamp verandert jaarlijks van beursafmeting, wat betekent dat zij behoefte hebben aan flexibele oplossingen voor hun standbouw. Daarom maken zij in de meeste gevallen gebruik van ons modulaire standbouw systeem.

Modulaire standbouw: Flexibiliteit en Maatwerk

Ons modulaire standbouw systeem biedt uitstekende oplossingen voor flexibiliteit en maatwerk. Dit systeem maakt het mogelijk om doeken en/of panelen eenvoudig te bevestigen en is bovendien aanpasbaar in vorm, hoogte en breedte. Daarnaast kunnen we opslagunits creëren, voorzien van een bijpassende deur, om waardevolle spullen veilig op te bergen tijdens het evenement. Bovendien zijn onze standbouwwandkaders verstevigd, waardoor ze perfect geschikt zijn om beeldschermen en folderrekjes aan te hangen.

Dit modulaire systeem leent zich uitstekend voor maatwerkstandbouw, wat we ook hebben toegepast voor Wildkamp. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van onze werkzaamheden voor hen.

Om flexibel te kunnen zijn en blijven in de standbouw biedt  mooie oplossingen. Het systeem dat wij aanbieden is geschikt om doeken en/of panelen in te bevestigen en het is uitbreidbaar in vorm, hoogte en breedte. Daarbij is het mogelijk om opslag units, afgesloten door middel van een bijpassende deur, te maken in de stand. Tenslotte hebben we standbouw wand kaders die verstevigd zijn om beeldschermen en folderrekjes in op te hangen.

Het systeem leent zich er ook prima voor om maatwerk standbouw op toe te passen. In het Geval van Wildkamp hebben we dat ook gedaan. Zie de voorbeelden hieronder weergegeven.

Laat een standbouw ontwerp maken!

Maak ideeën werkelijkheid

(0546) 67 37 70