(0546) 673 770

Standbouw ontwerp

Standbouw ontwerp geeft een realistisch beeld van de werkelijkheid. Zo weet u precies waar u aan toe bent voordat u aan een beursevenement deelneemt.

Een veel voorkomende vraag naar aanleiding van een offerte is: “Wat krijg ik voor die prijs?” Het is daarom wel zo prettig als er bij de prijs een realistisch beeld wordt geschetst. Een 3D standbouw ontwerp geeft daarom een nauwkeurige indruk van de werkelijkheid.

Standbouw ontwerp ervaring

Ervaring en ruimtelijk inzicht is een must in ons bedrijf. Doordat alle kennis en inzicht aanwezig is, kunnen wij u op maat adviseren. Waardoor u een beter gevoel krijgt bij de definitieve oplevering. Een standbouw concept helpt u bij het nemen van de juiste beslissing. Door onze ervaring in het ontwerpen, de materialen kennis en de opbouw van de beursstand haalt u alles in huis voor een geslaagd beursevenement.

Kortom: Standbouw ontwerp en realisatie – onder 1 dak – is de ideale combinatie.

3D standbouw ontwerp

Onze vormgevers hebben oog voor detail en ruimtelijk inzicht. In een persoonlijk gesprek raken ze meteen geïnspireerd. Hieruit volgt een idee waarvan u enthousiast wordt. Alle ideeën worden gevisualiseerd in een 3D concept wat een realistisch beeld schetst van de werkelijkheid. Omdat wij maatwerk standbouw en modulaire standbouw leveren is er kennis van materiaal in huis. Bovendien hebben wij de materialen op voorraad om u vooraf niet alleen een goed beeld, maar ook het gevoel van het uiteindelijke resultaat te kunnen geven.

Met een 3D standbouw ontwerp komt u nooit voor verrassingen te staan. Immers zijn de gemaakte afspraken gevisualiseerd voor iedere betrokkene.

Programmatuur

Net als een timmerman beschikken wij ook over het juiste gereedschap. Door middel van 2D en 3D programma’s maken wij de ideeën werkelijkheid. Het grote voordeel van het gebruik van deze programmatuur is dat er materialen en bijhorende maten ingevoerd kunnen worden. Hieruit volgt een realistisch beeld.

Laat een standbouw ontwerp maken!

Bent u inmiddels overtuigd? Maak dan vandaag nog een afspraak en laat uw beursstand ontwerpen.

Laat een standbouw ontwerp maken!

Maak ideeën werkelijkheid

(0546) 67 37 70