(0546) 673 770

Hoek beursstand

Ontdek de veelzijdigheid van onze modulaire hoekstand, met een royale afmeting van 400x300cm, die fungeert als een solide basisopstelling voor uw beurspresentatie. Met dit concept bieden we u een flexibele en aanpasbare stand, speciaal ontworpen om de aandacht te trekken op elk evenement.

Hoek Beursstand Opstelling: Ideaal voor Diverse Evenementen

Ontdek onze veelzijdige hoek beursstand speciaal ontworpen voor diverse beursevenementen. Met standbouw kaders van 1 meter breed en 2,5 meter hoog biedt deze opstelling de perfecte basis voor elk evenement. De royale afmetingen van 400x300cm zorgen voor voldoende ruimte om meubilair strategisch te plaatsen en uw producten of diensten effectief te presenteren.

Optionele Meubels in Hoek Beursstand: Creëer uw Eigen Stijl

Voeg een persoonlijk tintje toe aan uw beursstand met onze optionele meubelopties. Van moderne stoelen tot elegante presentatietafels, de keuze is aan u. Hoewel deze meubels niet standaard zijn inbegrepen, bieden ze een uitstekende mogelijkheid om uw stand te personaliseren en uw merkidentiteit te versterken. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om een beeldscherm aan de wand te monteren om uw presentatie nog dynamischer te maken.

Modulair Standbouwsysteem voor Hoekbeursstand: Flexibel en Duurzaam

Ons modulaire standbouwsysteem bestaat uit hoogwaardige aluminium kaders en full color peesdoeken voor een strakke uitstraling. Het peesdoek wordt gespannen in het aluminium frame, waardoor de beursstand een professionele uitstraling krijgt. De inbegrepen verlichting zorgt ervoor dat uw stand opvalt en uw boodschap helder wordt overgebracht naar bezoekers.

Professioneel Standbouw Ontwerp: Maatwerk voor Uw Behoeften

Indien u geen eigen ontwerp heeft, staan onze ervaren ontwerpers voor u klaar. Tegen een meerprijs kunnen wij een uniek standbouw ontwerp voor u maken, volledig afgestemd op uw wensen en doelstellingen. Met behulp van geavanceerde software creëren we een realistische visualisatie van uw stand, zodat u een duidelijk beeld krijgt van het eindresultaat en vol vertrouwen naar het evenement kunt gaan.

 

Aan een beurs deelnemen?

Neem contact met ons op, we inspireren u graag!

(0546) 67 37 70