(0546) 673 770

Hoek beursstand met opslagruimte

Deze modulaire hoekstand heeft een afmeting van 600x400cm en is voorzien van een opslagruimte.

Efficiënte Hoek Beursstand met Geïntegreerde Opslagruimte 6x4m: Maximale Functionaliteit

Ontdek onze slim ontworpen hoek beursstand met een naadloos geïntegreerde opslagruimte van 6x4m, perfect voor het organiseren van uw beursmateriaal. Deze strategisch geplaatste unit is subtiel verweven in het design, voor een gestroomlijnde uitstraling die de aandacht trekt zonder af te leiden.

Optionele Toevoegingen voor een Complete Presentatie

Personaliseer uw stand met optionele toevoegingen, zoals een plafondsysteem en een balie, om een complete en professionele presentatie te creëren. Hoewel deze extra’s niet standaard zijn inbegrepen, bieden ze waardevolle mogelijkheden om uw stand te optimaliseren en uw boodschap effectief over te brengen

Wat U Krijgt voor €2250,00: Compleet Pakket voor Uw Beursevenement met Hoek Beursstand en Opslagruimte 6x4m

Ontvang een uitgebreid standbouwpakket voor slechts €2250,00, inclusief een hoek beursstand met afmetingen van 6x4m, twee full color peesdoeken, zeven panelen en verlichting met spotjes. Daarnaast bieden we standbouwplaatsing binnen een straal van 50 km rondom Den Ham (Ov) voor extra gemak.

De prijs is gebaseerd op huur van de volledige stand inclusief de op- en afbouw van de beursstand. De peesdoeken en panelen zijn naar afloop van het beursevenement eigendom van de klant.

Professioneel Standbouwontwerp op Maat

Laat ons ervaren ontwerpteam een gepersonaliseerd standbouw ontwerp voor u maken, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften. Of u nu zelf geen ontwerp kunt aanleveren of gewoonweg op zoek bent naar professioneel advies, wij staan voor u klaar om een realistische visualisatie te creëren die uw stand tot leven brengt.

 

Aan een beurs deelnemen?

Neem contact met ons op, we inspireren u graag!

(0546) 67 37 70