(0546) 673 770

Carrier

Carrier beschikt over high-tech verwarmings- en koeloplossingen. Carrier experts bieden duurzame oplossingen, integratie van energie efficiënte producten.

Efficiënte Presentatie van Carrier, Energiezuinige Klimaatoplossingen in Alfabet Reclame’s Beursstand

Carrier heeft op de Evenementenhal Hardenberg hun energiezuinige klimaatoplossingen voorgesteld, in een nieuwe beursstand van Alfabet Standbouw. Deze stand combineert modulaire standbouw kader systemen met maatwerk standbouw. We hebben het waterelement en de presentatietafels ontworpen en geïnstalleerd, terwijl de beurswanden zijn voorzien van fullcolour panelen in aluminium kaders.

Opslagstandbouw: Efficiënte Ruimtebenutting in de Beursstand

In een strategische hoek van de stand hebben we een opvallend hoog object geplaatst, vervaardigd met behulp van ons modulaire standbouw systeem. Deze aanvulling op de stand biedt niet alleen esthetische waarde, maar ook praktische functionaliteit. Binnenin hebben we standaard deuren geïntegreerd, waardoor een afgesloten ruimte is gecreëerd voor de opslag van diverse items, variërend van jassen tot beursfolders en waardevolle spullen. Deze doordachte oplossing maximaliseert Carrier de bruikbare ruimte en zorgt voor een georganiseerde en professionele presentatieomgeving.