(0546) 673 770

Carrier

Carrier beschikt over high-tech verwarmings- en koeloplossingen. Carrier experts bieden duurzame oplossingen, integratie van energie efficiënte producten.

Efficiënte Presentatie van Carrier, Energiezuinige Klimaatoplossingen in Alfabet Reclame’s Beursstand

Carrier heeft op de Evenementenhal Hardenberg hun energiezuinige klimaatoplossingen voorgesteld, in een nieuwe beursstand van Alfabet Standbouw. Deze stand combineert modulaire standbouw kader systemen met maatwerk standbouw. We hebben het waterelement en de presentatietafels ontworpen en geïnstalleerd, terwijl de beurswanden zijn voorzien van fullcolour panelen in aluminium kaders.

Opslagstandbouw: Efficiënte Ruimtebenutting in de Beursstand

In een strategische hoek van de stand hebben we een opvallend hoog object geplaatst, vervaardigd met behulp van ons modulaire standbouwsysteem. Deze aanvulling op de stand biedt niet alleen esthetische waarde, maar ook praktische functionaliteit. Binnenin hebben we standaard deuren geïntegreerd, waardoor een afgesloten ruimte is gecreëerd voor de opslag van diverse items, variërend van jassen tot beursfolders en waardevolle spullen. Deze doordachte oplossing maximaliseert de bruikbare ruimte voor Carrier en zorgt voor een georganiseerde en professionele presentatieomgeving.

Aandacht voor Detail: Esthetiek en Functionaliteit Hand in Hand

Ons team van ontwerpers en vakmensen heeft bijzondere aandacht besteed aan zowel de esthetiek als de functionaliteit van de beursstand. Het waterelement en de presentatietafels zijn zorgvuldig ontworpen om de aandacht van bezoekers te trekken en tegelijkertijd de producten van Carrier op een overzichtelijke manier te presenteren. De fullcolour panelen in aluminium kaders bieden niet alleen een visueel aantrekkelijke achtergrond, maar dienen ook als functionele scheidingswanden om verschillende secties van de stand te definiëren.

Samenwerking en Innovatie: Succesvolle Partnerschap met Carrier

De samenwerking met Carrier was een waar genoegen en een inspirerend proces van samenwerking en innovatie. We hebben nauw samengewerkt om ervoor te zorgen dat de stand volledig voldeed aan de verwachtingen. Daarnaast ondersteunde het de doelstellingen van hun marketingstrategie. Deze succesvolle samenwerking is een voorbeeld van ons streven naar excellentie. Het toont ons vermogen om innovatieve en op maat gemaakte standbouwoplossingen te leveren. Oplossingen die perfect voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten.