(0546) 673 770

Alfabet Standbouw - Standbouwer in de buurt van Hardenberg

Alfabet Standbouw is gelegen op een afstand van 20 km van Hardenberg. Dit is één van de vele redenen om te kiezen voor Alfabet Standbouw.

Standbouw Hardenberg

Jaarlijks plaatsen wij beursstands in de buurt van Hardenberg. Met name hebben we het dan over de Evenementenhal in Hardenberg. Zoals gezegd kiezen bedrijven voor Alfabet Standbouw, omdat ons bedrijf gelegen is in de buurt van Hardenberg. Maar uiteindelijk kiest u voor een standbouwer die flexibel is en meedenkt in het hele standbouw proces.

Ervaring in standbouw

U moet niet vergeten dat we al jaren ervaring hebben in maatwerk standbouw en modulaire standbouw. Bovendien hebben we de capaciteit in huis om uw beursstand in 3D vorm te geven tot en met de opslag van uw standbouw materialen. Voor ons is voor levering van standbouw in Hardenberg dan een kleine moeite om heen en weer terug te reizen. Dat scheelt ons veel tijd en u geld.

Basis standbouw opstellingen

Wij hebben een een aantal standbouw basis opstellingen gemaakt. Zodoende krijgt u meteen een beeld van de kosten van modulaire standbouw. Klik hier om de kosten met bijhorende opties te bekijken.

Vervoer voor standbouw Hardenberg

Wij beschikken over een riant wagenpark dat onder andere bestaat uit bussen en vrachtwagens. Daarmee kunnen we verscheidene beursstands tegelijk vervoeren. Wij hebben speciaal ingerichte opbergboxen voor beeldschermen indien u daar gebruik van wenst te maken. Zodoende zijn wij in staat gevoelig materiaal veilig en krasvrij te vervoeren.

Wij hebben verschillende formaat beeldschermen op voorraad. Vraag naar de mogelijkheden.

Concluderend  kunnen we zeggen dat voor standbouw Hardenberg Alfabet de juiste keuze is.

Aan een beurs deelnemen?

Neem contact met ons op, we inspireren u graag!

(0546) 67 37 70