(0546) 673 770

CAV Den Ham

CAV Den Ham pakt de laatste jaren flink uit tijdens de Landbouwdagen Intensieve Veehouderij en de Rundvee en Mechanisatie Vakdagen Hardenberg. Nieuwe voersamenstellingen worden telkens weer op een andere wijze onder de aandacht gebracht.

Flexibele Presentatie-opties bij Alfabet Reclame

Bij Alfabet Reclame denken we na over diverse presentatietoepassingen voor beursstands. Hoewel de achterwandinrichting met opbergunit jaarlijks consistent blijft, biedt het type stand – een kopstand – ruimte voor maatwerkoplossingen. Dit omvat de mogelijkheid om op maat gemaakte balies, kiosken, meubels en presentatie-eilandjes te creëren.

Integratie van Maatwerk en Modulariteit

Maatwerk standbouw en modulaire standbouw  gaan hand in hand, waardoor flexibiliteit voor thematisering op verschillende beurzen mogelijk is. Jaarlijks presenteert CAV Den Ham hun nieuwste voersamenstellingen in Hardenberg. Elk jaar maken ze gebruik van ons veilig opgeslagen modulaire systeem, wat zorgt voor consistentie in presentatie en logistiek gemak.

Unieke Oplossingen voor Elk Bedrijf

Onze aanpak bij het ontwerpen van beursstands gaat verder dan standaardoplossingen. Elk bedrijf heeft unieke behoeften, en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij de merkidentiteit en doelstellingen van onze klanten.

Creativiteit en Vakmanschap

Of het nu gaat om het ontwerp van een stand vanaf nul of het integreren van bestaande elementen, onze ervaren ontwerpers en vakmensen staan klaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen. We zorgen voor een stand die de aandacht trekt en een blijvende indruk maakt.

Consistentie en Flexibiliteit

Door onze modulaire aanpak kunnen we flexibiliteit bieden, zelfs voor jaarlijks terugkerende evenementen zoals die van CAV Den Ham. Dit bespaart niet alleen tijd en kosten, maar zorgt er ook voor dat de presentatie consistent blijft, jaar na jaar.

Toewijding aan Uitstekende Resultaten

Bij Alfabet Reclame streven we ernaar om hoogwaardige en duurzame standbouwoplossingen te leveren die voldoen aan de specifieke eisen en verwachtingen van onze klanten. We zijn trots om een partner te zijn van bedrijven zoals CAV Den Ham en blijven ons inzetten om uitstekende resultaten te leveren voor al onze klanten.