(0546) 673 770

Standbouw panelen

Bij modulaire standbouw maken wij gebruik van aluminium standbouw kaders waarin standbouw panelen bevestigd kunnen worden. Door middel van klitteband bevestiging kunnen we eenvoudig de panelen op hangen en verwijderen.

De standbouw panelen zijn gebogen en recht te bevestigen

De standbouw panelen bestaan uit sandwichpanelen die full color geprint kunnen worden. Ter bescherming worden de panelen voorzien van anti-scratch laminaat. Wat bovendien ook het verwijderen van vlekken vereenvoudigd. Doordat het materiaal stevig en flexibel is kunnen de wanden ook gebogen in de standbouw frames bevestigd worden. Hierdoor is het mogelijk om de panelen veelvuldig te gebruiken. De genoemde standbouw frames hebben als voordeel dat ze modulair uit te breiden zijn. Evenals de bijhorende panelen.

Afmeting en opslag van de standbouw panelen

U kunt u bij ons onder andere standbouw kaders huren of kopen. Daarentegen verhuren wij geen standbouw panelen, maar worden namelijk door de klant gekocht. Evenals de kaders hebben de panelen een breedte van ongeveer één meter. Maar in hoogte variëren ze tot ongeveer 2,5 meter. Omdat veelvuldig gebruik kan leiden tot beschadigingen van de panelen, hebben wij hiervoor opslagboxen voor onze klanten beschikbaar. Zodoende hoeven klanten dus geen rekening meer te houden met eigen opslag. Kortom: dit wordt door ons voor u verzorgt.

Toepasbaarheid

De panelen kunnen naast beurs evenementen ook goed gebruikt worden voor exposities of het scheiden van ruimtes. Doordat de frames in verschillende hoogtes aan elkaar te bevestigen zijn en door gebruik te maken van gebogen frames kunnen ze vrij in de ruimte geplaatst worden en ontstaat er een speels geheel. De panelen zijn licht van gewicht en zijn daardoor gemakkelijk hanteerbaar. Voor tijdelijke winkelinrichtingen gebruiken wij deze wanden, omdat ze snel van locatie verplaatst kunnen worden.

Wandbevestiging van standbouw panelen

Immers kunnen beeldschermen, folder rekjes en planken worden gemonteerd aan de standbouw wanden. De bekabeling van audio en video apparatuur onder andere, worden netjes weggewerkt in de wand. Vandaar dat de standbouw wanden hun strakke uitstraling behouden. Indien gewenst leveren wij u audio en video apparatuur. Weliswaar verhuren wij beeldschermen, maar bieden wij desgewenst ook te koop aan. Vraag onze adviseur naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen dat kan hier.

    Aan een beurs deelnemen?

    Neem contact met ons op, we inspireren u graag!

    (0546) 67 37 70