(0546) 673 770

Standbouw huren?

Wij hebben een ruime voorraad standbouw frames. Deze gebruiken wij voor de verhuur van standbouw. De kaders zijn in diverse maten beschikbaar, zodat u bij gebruik flexibel bent in breedte, hoogte en diepte van de standbouw.

Is standbouw huren kostbaar?

Hoewel het kopen van standbouw interessant lijkt, biedt het huren van onze modulaire standbouw ook vele voordelen. Standbouw huren is namelijk voordeliger als u beperkt aan beursevenementen deelneemt. Wilt u standbouw huren, dan kunt u kiezen uit een aantal modulaire basis opstellingen. Maar een eigen gekozen opstelling kan natuurlijk ook. Om aan elke wens te kunnen voldoen is er bovendien maatwerk (houtbouw) standbouw mogelijk. Indien u meer informatie hierover wilt ontvangen, dan kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs.

Wat kost standbouw huren?

Wij hebben een aantal basis standbouw opstellingen die in prijs variëren van €1250,00 tot en met €2350,00. Maar deze kunnen tegen meerprijs uitgebreid worden met plafondelementen, meubilair, vloerdelen, kastjes, etc. Hierbij moet u ermee rekening houden dat de full color doeken en de panelen uw eigendom blijven. Echter blijven de frames en de verlichting eigendom van Alfabet Reclame. De genoemde prijzen zijn inclusief op- en afbouw van de beursstand.

Standbouw huren van eigen standbouw opstelling

Wilt u vrij zijn in gebruik van standbouw opstelling? Zo kunnen wij met ons modulaire standbouw systeem elk gewenste opstelling bouwen. Bovendien denken wij graag mee in digitale presentaties. De systeemwanden zijn namelijk uitermate geschikt om beeldschermen in op te hangen. Deze worden ‘blind’ gemonteerd, zodat alle kabels uit zicht van de stand bezoeker blijft. Wij maken graag een 3D voorstel om u een realistisch beeld te schetsen. Voordat wij aan de slag gaan worden de wensen besproken en geven wij u graag een advies.

Toepassingen

De standbouw kaders kunnen uiteraard ook prima gebruikt worden voor exposities of het gescheiden houden van ruimtes. Bovendien hebben is het mogelijk om rechte, gebogen, rechthoekige en vierkante kaders te leveren. We leveren ook deuren die opslag units kunnen afsluiten. Waardoor waardevolle spullen veilig opgeborgen worden.

Vraag naar de mogelijkheden.

Aan een beurs deelnemen?

Neem contact met ons op, we inspireren u graag!

(0546) 67 37 70