(0546) 673 770

Standbouw huren?

Wij hebben een ruime voorraad standbouw frames. Deze gebruiken wij voor de verhuur van standbouw. De kaders zijn in diverse maten beschikbaar, zodat u bij gebruik flexibel bent in breedte, hoogte en diepte van de standbouw.

De Voordelen van Standbouw Huren: Flexibiliteit, Kwaliteit en Kostenbesparing

Hoewel het kopen van standbouw interessant lijkt, biedt het huren van onze modulaire standbouw ook vele voordelen. Vooral als uw beursdeelname beperkt is, kan standbouw huren een slimme keuze zijn. Bij Alfabet Reclame hebben we een assortiment modulaire basisopstellingen voor verhuur, maar maatwerk is ook mogelijk. Of u nu kiest voor een standaardopstelling of uw eigen ontwerp, wij streven ernaar om aan al uw wensen te voldoen. Neem gerust contact op met een van onze vakkenners voor meer informatie over de mogelijkheden.

Wat Zijn de Kosten van Standbouw Huren?

Onze standbouw opstellingen variëren in prijs, afhankelijk van de grootte en de gewenste extra’s. De huurprijzen liggen tussen de €1250,00 en €2350,00, maar kunnen worden uitgebreid met diverse opties zoals plafondelementen, meubilair, vloerdelen en kastjes tegen een meerprijs. Het full-color doek en de panelen blijven uw eigendom, terwijl de frames en verlichting eigendom zijn van Alfabet Creatieve Fabriek. De genoemde prijzen zijn inclusief op- en afbouw van de beursstand, wat zorgt voor extra gemak en gemoedsrust.

Flexibiliteit in Standbouw Huren: Maatwerk Opstellingen naar Uw Wens

Verlangt u de vrijheid om uw eigen standbouwopstelling te kiezen? Bij Alfabet Reclame bieden we flexibele opties voor standbouwverhuur. Met ons modulaire standbouwsysteem kunnen we elke gewenste opstelling realiseren, aangepast aan uw specifieke behoeften. Of u nu een digitale presentatie wilt integreren met behulp van beeldschermen of op maat gemaakte wanden wilt creëren voor een unieke uitstraling, wij staan klaar om aan uw wensen tegemoet te komen. Wij maken graag een 3D voorstel om u een realistisch beeld te schetsen. Voordat wij aan de slag gaan worden de wensen besproken en geven wij u graag een advies.

Toepassingen van Onze Standbouw Kaders: Veelzijdigheid en Functionaliteit

Onze standbouw kaders zijn niet alleen geschikt voor beursevenementen, maar vinden ook toepassing in exposities en ruimtescheiding. Met een breed scala aan mogelijkheden, variërend van rechte en gebogen kaders tot opslageenheden met afsluitbare deuren, bieden we oplossingen voor elke situatie. Of u nu waardevolle spullen veilig wilt opbergen of een unieke presentatieruimte wilt creëren, wij hebben de middelen en expertise om aan uw behoeften te voldoen. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw volgende evenement.

Professionele Ondersteuning bij Uw Standbouwbehoeften

Bij Alfabet Creatieve Fabriek staan we niet alleen garant voor hoogwaardige standbouwoplossingen, maar bieden we ook professionele ondersteuning gedurende het hele proces. Ons team van ervaren adviseurs staat klaar om u te begeleiden bij elke stap, van het kiezen van de juiste opstelling tot het toevoegen van gepersonaliseerde elementen die uw stand echt laten opvallen. Bovendien zorgen we voor een soepele op- en afbouw op locatie, zodat u zich kunt concentreren op het maximaliseren van uw beurservaring. Laat ons uw visie tot leven brengen en samen creëren we een stand die indruk maakt op uw doelgroep. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

 

Aan een beurs deelnemen?

Neem contact met ons op, we inspireren u graag!

(0546) 67 37 70