(0546) 673 770

Standbouw door Alfabet Standbouw van ontwerp tot en met realisatie en opslag

Het advies dat wij geven voor de uitvoering van een opvallende standbouw voor beurs deelname is sterk afhankelijk van de frequentie van de deelname. Niet te vergeten spelen de wensen en het budget ook een belangrijke rol. Hieronder behandelen wij 4 mogelijkheden om een beursstand in te richten.

Standbouw maatwerk

Indien er specifieke wensen zijn betreffende de uitvoering van standbouw, dan is maatwerk een prima oplossing. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld materialen gebruiken zoals hout, kunststof, doek, aluminium en dergelijke. De beursstand kunt u dus inrichten naar uw eigen smaak. Bij maatwerk standbouw houden wij altijd rekening met frequente beursdeelname. Dat betekent dat wij de beursstand zo maken dat de stand eenvoudig te vervoeren en weder op te bouwen is. Wilt u flexibel zijn in de bouw van de beursstand, dan kunt u dus met maatwerk alle kanten op. Wij bouwen graag wat u wenst.

Modulaire standbouw/ systeem standbouw

Iets minder flexibel dan maatwerk is modulaire standbouw. Maar wel de meest duurzame oplossing en bovendien is deze sneller op te bouwen. Alfabet Creatieve fabriek maakt gebruik van zogenaamde aluminium standbouw kaders. Deze kaders kunnen worden voorzien van doeken en panelen. De aluminium standbouw kaders zijn in verscheidene vaste maten uit voorraad leverbaar. U moet hierbij denken aan bijvoorbeeld 1 meter tot en met 3 meter hoogte. Doordat de kaders vaste afmetingen hebben is het systeem iets minder flexibel toe te passen in vorm en maatvoering. Daarentegen is het gemakkelijk in hoogte en breedte uit te breiden.

De aluminium standbouw kaders die wij op voorraad hebben zijn uiterst stevig. Daardoor is dit degelijke systeem erg geschikt voor veelvuldig gebruik. De aluminium standbouw kaders kunt u bij ons kopen, maar zijn ook te huren. Daarentegen zijn de panelen en doeken die in de kaders gespannen worden uw eigendom. Deze kunnen dus alleen gekocht worden. Vraag onze adviseur naar de beste oplossing.

Wilt u een indicatie van de kosten? Klik hier voor de kosten van een basis opstelling.

Bestaande standbouw

Diverse beursorganisaties verhuren ‘units’ die bestaan uit standkaders in combinatie met panelen. De beursdeelnemer is dan wel afhankelijk van de kleur van de panelen die de betreffende organisatie inzet. Vooraf kiest u voor een kopstand, een hoek- of tussenstand. Op een zogenaamde frieslijst wordt dan de naam vermeld met het standnummer. Het deelnemende bedrijf kan door toevoeging van eigen communicatie middelen – zoals posters, beeldschermen, folder rekjes noem maar op – de ruimte gaan indelen.

Doorgaans wordt er veel gebruik gemaakt van presentatie middelen, zoals hieronder omschreven.

Pop-up en roll-up presentatie middelen

Er wordt nog steeds veel gebruik gemaakt van roll-up en pop-up presentatie systemen. Het gemak van het opbouwen speelt hierbij een belangrijke rol. Bovendien zijn deze presentatie middelen eenvoudig te vervangen. Waardoor tijdens een volgend beursevenement iets anders gecommuniceerd kan worden. Nog een groot voordeel van het gebruik van een pop-up of roll-up banners is het vervoer. Namelijk door de handige meeneem koffers en tassen zijn de presentatie systemen gemakkelijk te vervoeren. En de koffers nemen weinig ruimte in beslag. Waardoor de systemen gemakkelijk opgeborgen kunnen worden.

Voor €999,- heeft u bij ons al een pop-up wand en is dit een prima budget oplossing.

Concluderend kunnen we zeggen dat Alfabet Creatieve Fabriek alles in huis heeft om u zorgeloze beursevenementen te verzorgen.

 

Aan een beurs deelnemen?

Neem contact met ons op, we inspireren u graag!

(0546) 67 37 70