(0546) 673 770

Standbouwwanden

Onze standbouwwanden zijn gemaakt om vaker te kunnen gebruiken. De standbouwwanden bestaan uit sandwichpanelen die full color geprint kunnen worden. Ter bescherming worden de panelen voorzien van anti-scratch laminaat.

De standbouwwanden kunnen gebogen, maar ook recht worden gebruikt

Doordat de standbouwwanden van laminaat zijn voorzien, zijn ze met een vochtige doek schoon te maken. Vlekken zijn dus zonder problemen te verwijderen. Het gebruikte materiaal is stevig, maar toch buigzaam. Dit heeft dus als voordeel dat de standbouwwanden zowel recht als gebogen kunnen worden gebruikt. Hiervoor hebben wij een ruim assortiment aluminium standbouw kaders. Deze kaders kunnen aan elkaar bevestigd worden in elk gewenste breedte en hoogte.

Afmeting en opslag van de standbouwwanden

Wij bieden u de mogelijkheid om de aluminium standbouw kaders te huren of te kopen. Daarentegen kunnen de standbouwwanden niet gehuurd worden. Deze dient u te kopen. Immers zijn deze voorzien van full color prints die niet universeel te gebruiken zijn. Evenals de standbouw kaders hebben de wanden een breedte van ongeveer één meter. Maar in hoogte kunnen ze variëren tot ongeveer 2,5 meter. 2,5 Meter is een veel gebruikte hoogte op beurzen. Zoals aangegeven kunnen de kaders aan elkaar gemonteerd worden in breedte en hoogte. Wat het dus mogelijk maakt om een standbouw hoogte van bijvoorbeeld 5 meter te hanteren.

Wij hebben speciale opslagboxen, waar uw standbouwwanden veilig opgeborgen kunnen worden. U hoeft dus zelf geen aparte ruimte hiervoor vrij te maken. Wij doen dit voor u. Vraag ons naar de opslag mogelijkheden.

Toepasbaarheid van standbouwwanden

Nog een groot voordeel is dat deze wanden niet alleen voor beurzen te gebruiken zijn, maar ook voor exposities. Bovendien worden deze wanden steeds vaker gebruikt in winkels. Veelal pilot stores maken hier gebruik van. Ook voor shop in shop zijn de wanden zeer geschikt.

Wandbevestiging

Tenslotte kunnen de wanden gebruikt worden als achterwand voor een beeldscherm. De standbouwkaders worden verstevigd, waardoor beeldschermen, maar ook folderhouders bevestigd kunnen worden aan de wand. De kabels en dergelijke worden netjes weggewerkt in de wand. Het geheel krijgt dan een mooie strakke uitstraling.

Vraag onze adviseur naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen dat kan hier.

    Aan een beurs deelnemen?

    Neem contact met ons op, we inspireren u graag!

    (0546) 67 37 70