(0546) 673 770

Hoek beursstand met curve opslagruimte

Deze modulaire hoekstand heeft een afmeting van 600x400cm en heeft een verborgen opslagruimte voorzien van gebogen panelen.

Deze beursstand opstelling heeft een mooie opvallende opslagruimte, wat als achterwand achter een balie of een presentatietafel gebruikt kan worden. De gebogen wand is een ware eye catcher wat voor de branding een goede werking heeft. Achter deze panelen is een verborgen opslagruimte om waardevolle spullen en beursmateriaal in op te bergen.

Het weergegeven plafondsysteem en de balie kunnen als optie toegevoegd worden aan de beursstand. Beide zijn niet bij de prijs inbegrepen. Uiteraard kan aan de wand nog een beeldscherm gemonteerd worden en is er voldoende ruimte voor meubilair.

Standbouw kaders inclusief full color doeken en panelen voorzien van logo

Het modulaire standbouw systeem bestaat in de basis uit aluminium kaders en de wand bestaat uit full color peesdoeken en de opslagruimte is voorzien van een logo. De peesdoeken wordt gespannen in het aluminium frame, waardoor de beursstand een strakke uitstraling krijgt. De opslagruimte bestaat uit dezelfde kaders als de achterwand. Hierin worden panelen bevestigd en een bijpassende deur.

Standbouw ontwerp

Bent u niet in staat een ontwerp aan te leveren, dan kunnen wij een standbouw ontwerp tegen meerprijs voor u maken. Geef uw wensen en doelstellingen aan, wij maken voor u een realistische visual.

Aan een beurs deelnemen?

Neem contact met ons op, we inspireren u graag!

(0546) 67 37 70