(0546) 673 770

Hoek beursstand met curve opslagruimte

Deze modulaire hoekstand heeft een afmeting van 600x400cm en heeft een verborgen opslagruimte voorzien van gebogen panelen.

Hoek Beursstand met Curve Opslagruimte: Maak Indruk met een Opvallend Design

Ontdek onze unieke hoek beursstand opstelling met een curve oplsagruimte, die dienst doet als achterwand voor een balie of presentatietafel. De gebogen wand fungeert als een ware eye-catcher, waardoor uw branding effectief wordt versterkt en de aandacht van bezoekers wordt getrokken. Achter deze panelen bevindt zich een verborgen opslagruimte, perfect voor het veilig opbergen van waardevolle spullen en beursmateriaal.

Optionele Meubels en Plafondsysteem: Creëer een Compleet Plaatje

Voeg een extra dimensie toe aan uw hoek beursstand met onze optionele meubels en plafondsysteem. Of u nu kiest voor een stijlvolle balie of een modern plafondsysteem, wij bieden diverse mogelijkheden om uw stand te personaliseren. Let op: de weergegeven meubels en plafondsysteem zijn optioneel en niet standaard inbegrepen. Daarnaast is er voldoende ruimte aan de wand om een beeldscherm te monteren en om meubilair te plaatsen.

Professioneel Standbouw Ontwerp voor Hoek Beursstand met Curve Opslagruimte: Maatwerk voor Uw Behoeften

Het modulaire standbouw systeem bestaat in de basis uit aluminium kaders en de wand bestaat uit full color peesdoeken en de opslagruimte is voorzien van een logo. De peesdoeken wordt gespannen in het aluminium frame, waardoor de beursstand een strakke uitstraling krijgt. De opslagruimte bestaat uit dezelfde kaders als de achterwand. Hierin worden panelen bevestigd en een bijpassende deur.

Professioneel Standbouw Ontwerp: Maatwerk voor Uw Behoeften

Indien u geen eigen ontwerp heeft, staan onze ervaren ontwerpers voor u klaar om een uniek standbouw ontwerp te creëren, inclusief de curve opslagruimte. Tegen een meerprijs kunnen wij een realistische visualisatie maken van uw stand, volledig afgestemd op uw wensen en doelstellingen. Laat ons uw ideeën tot leven brengen en stap met vertrouwen naar uw volgende beursevenement.

 

Aan een beurs deelnemen?

Neem contact met ons op, we inspireren u graag!

(0546) 67 37 70