(0546) 673 770

Standbouw systemen met doek of paneel

Standbouw systemen met doek of paneel – Een goede beursstand sluit naadloos aan op de identiteit van uw bedrijf en is flexibel inzetbaar. Met een goed ontworpen beursstand kunnen doelstellingen van uw beursdeelname eenvoudiger gerealiseerd worden. Alfabet Standbouw is gespecialiseerd in standbouw. Alfabet verzorgt al jaren de standbouw van ontwerp tot en met realisatie. Gaat uw voorkeur uit naar standbouw systemen met doek of paneel? Beide opties is namelijk mogelijk met ons kader systeem.

Textiel doek – Wij leveren duurzame standbouw systemen waarin, enkel- of dubbelzijdig, textieldoeken eenvoudig in gespannen kunnen worden. Uw beursstand valt pas echt op als de wanden ook nog van binnenuit worden verlicht. De afbeeldingen op de doeken komen dan pas echt tot leven. Zodoende krijgt u een strakke stand dat bestaat uit kaders van licht aluminium materiaal.

Er bestaan niet alleen doeken die licht doorlaten zijn, maar ook doeken die het licht tegenhouden. Voor de lichtdoorlatende doeken gebruiken wij standaard Decotex. Decotex is gemaakt van fijn gestructureerd materiaal en dus uitermate geschikt is voor indoor gebruik.

Anderzijds gebruiken wij Decotex Block out om juist licht tegen te houden.

Een mooi voorbeeld van hoe onze standbouw systemen op elkaar aansluiten.

Panelen – U kunt u er ook voor kiezen om kaders, enkelzijdig of dubbelzijdig te voorzien van panelen. Grote voordelen zijn dat de panelen eenvoudig door middel van klitteband bevestigd kunnen worden. Ten tweede sluiten panelen mooi aan elkaar aan. En bovendien kunnen de kaders in verschillende hoogtes en hoeken geplaatst worden. Ten slotte is het ook mogelijk om aan deze wanden beeldschermen te bevestigen.

Onze zogenaamde sandwichpanelen worden full color geprint. Aangezien de panelen door veelvuldig gebruik kunnen beschadigen, zijn ze beschermd met een anti-scratch laminaat. Bovendien zorgt dit er ook voor dat het verwijderen van vlekken gemakkelijker wordt gemaakt.

Als gevolg van de stevige en flexibele panelen kunnen we ook gebogen standbouw systemen leveren. Hierdoor is het mogelijk om de wanden vrij op de beursvloer te plaatsen. De genoemde standbouw frames hebben als voordeel dat ze modulair uit te breiden zijn. Evenals de bijhorende standbouw panelen.

Als laatste wordt gezorgd voor een strakke afwerking. De wanden worden onder andere aan de zijkant keurig met een aluminium plaat afgewerkt.

Kosten van onze standbouw systemen

Wat kost standbouw eigenlijk? Bij ons kunt u standbouw oplossingen kopen en huren. Wij hebben een aantal standaard opstellingen waaraan een prijsindicatie aan gekoppeld. Ga verder naar Modulaire Standbouw.

  • Oók geschikt voor tentoonstellingsbouw
  • Van ontwerp tot opbouw van complete beursstand

Aan een beurs deelnemen?

Neem contact met ons op, we inspireren u graag!

(0546) 67 37 70