(0546) 673 770

Standbouw systemen met doek of paneel

Standbouw systemen met doek of paneel – Een goede beursstand sluit naadloos aan op de identiteit van uw bedrijf en is flexibel inzetbaar. Met een goed ontworpen beursstand kunnen doelstellingen van uw beursdeelname eenvoudiger gerealiseerd worden. Alfabet Standbouw is gespecialiseerd in standbouw. Alfabet verzorgt al jaren de standbouw van ontwerp tot en met realisatie. Gaat uw voorkeur uit naar standbouw systemen met doek of paneel? Beide opties is namelijk mogelijk met ons kader systeem.

Textiel Doek: Levendige Afbeeldingen en Strakke Presentaties

Onze duurzame standbouw systemen zijn ontworpen om enkel- of dubbelzijdige textieldoeken eenvoudig te spannen. De toevoeging van verlichting aan de binnenkant van uw beursstand zorgt ervoor dat de afbeeldingen op de doeken echt tot leven komen, waardoor uw stand een strakke uitstraling krijgt met kaders van lichtgewicht aluminium materiaal.

We bieden niet alleen lichtdoorlatende doeken aan, maar ook doeken die het licht tegenhouden. Voor lichtdoorlatende doeken maken we gebruik van Decotex, dat speciaal is ontworpen voor indoor gebruik vanwege zijn fijn gestructureerde materiaal. Aan de andere kant gebruiken we Decotex Block out om licht tegen te houden, hierdoor kunnen we aan verschillende eisen voldoen.

Panelen: Flexibiliteit en Naadloze Afwerking

U kunt u er ook voor kiezen om kaders, enkelzijdig of dubbelzijdig te voorzien van panelen. Grote voordelen zijn dat de panelen eenvoudig door middel van klitteband bevestigd kunnen worden. Ten tweede sluiten panelen mooi aan elkaar aan. En bovendien kunnen de kaders in verschillende hoogtes en hoeken geplaatst worden. Ten slotte is het ook mogelijk om aan deze wanden beeldschermen te bevestigen.

Onze zogenaamde sandwichpanelen worden full color geprint. Aangezien de panelen door veelvuldig gebruik kunnen beschadigen, zijn ze beschermd met een anti-scratch laminaat. Bovendien zorgt dit er ook voor dat het verwijderen van vlekken gemakkelijker wordt gemaakt.

Als gevolg van de stevige en flexibele panelen kunnen we ook gebogen standbouw systemen leveren. Hierdoor is het mogelijk om de wanden vrij op de beursvloer te plaatsen. De genoemde standbouw frames hebben als voordeel dat ze modulair uit te breiden zijn. Evenals de bijhorende standbouw panelen.

Als laatste wordt gezorgd voor een strakke afwerking. De wanden worden onder andere aan de zijkant keurig met een aluminium plaat afgewerkt.

Kosten van onze standbouw systemen

Benieuwd naar de kosten van standbouw? Wij bieden zowel koop– als huurstandbouwoplossingen aan, met prijsindicaties voor een aantal standaardopstellingen. Voor meer informatie over modulaire standbouw kunt u doorklikken naar onze modulaire standbouwoplossingen.

 

Aan een beurs deelnemen?

Neem contact met ons op, we inspireren u graag!

(0546) 67 37 70