(0546) 673 770

Soorten beursstands

Ontdek de diverse mogelijkheden van beursstands bij Alfabet Standbouw. Onze standaardopstellingen zijn volledig aanpasbaar aan jouw wensen en behoeften. Van hoekopstellingen tot tussenopstellingen en kopstanden, wij bieden een scala aan opties. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.

Opstellingen voor Verschillende Soorten Beursstands: Een Diversiteit aan Opties Beschikbaar

Opstellingen van verschillende soorten beursstands bij Alfabet Standbouw / Alfabet Creatieve Fabriek variëren van standaard hoekopstellingen tot tussenopstellingen en kopstanden. Elke opstelling kan volledig worden aangepast aan de specifieke wensen en behoeften van de klant. Wij bieden diverse mogelijkheden om aan jouw eisen te voldoen. Of je nu zoekt naar een stand met een opvallende hoekpresentatie, een centrale tussenopstelling voor maximale zichtbaarheid, of een imposante kopstand om de aandacht te trekken.

 

Kostenoverzicht: Prijsvariatie van verschillende soorten Beursstands

Onze stands zijn niet alleen flexibel qua opstelling, maar ook aanpasbaar in hoogte. Hierdoor kun je de perfecte setting creëren die naadloos aansluit bij jouw merkimago en marketingdoelstellingen. Of je nu een compacte stand wenst voor een bescheiden presentatie. Of een indrukwekkende constructie zoekt voor een grootschalig evenement. Ons ervaren team staat klaar om jouw visie tot leven te brengen.

Maatwerkoplossingen: Aanpassingen naar Jouw Wensen

Wat betreft de kosten van deze verschillende beursstands, hebben we bij Alfabet Standbouw / Alfabet Creatieve Fabriek een diverse selectie samengesteld om aan verschillende budgetten en vereisten te voldoen. Om je een beter inzicht te geven in de kosten, hebben we vier verschillende standopstellingen geselecteerd. Deze variëren in prijs, afhankelijk van verschillende factoren zoals specificaties, afmetingen, materiaalkeuzes en eventuele extra functies zoals verlichting, branding of technologische integraties.

Beschikbare Opties: Ontvang Vandaag Nog een Offerte

Het is belangrijk op te merken dat elke stand uniek is en daarom een aangepaste prijsstelling vereist. We raden je daarom aan om contact met ons op te nemen voor een gedetailleerde offerte op maat. Ons team van experts staat klaar om je te voorzien van alle nodige informatie over de beschikbare opties en bijbehorende prijzen. Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste soort beursstand een belangrijke beslissing is. We zijn hier om je te begeleiden en te ondersteunen bij elke stap van het proces.

Neem Contact op: Onze Experts Helpen Graag Verder

Of je nu net begint als ondernemer op beurzen, een gevestigd bedrijf bent met specifieke merkbehoeften, of een ervaren evenementenorganisator die op zoek is naar opvallende standontwerpen. Bij Alfabet Standbouw / Alfabet Reclame bieden we oplossingen op maat die perfect aansluiten bij jouw visie en budget. Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het realiseren van een onvergetelijke beurservaring.

 

standbouw kosten, Hoek beursstand
Hoek beursstand

Deze modulaire hoekstand heeft een afmeting van 400x300cm en is een basis opstelling.

 • Standbouwkaders met 2 full color peesdoeken
 • Afmeting is 400x300cm
 • Inclusief verlichting
Bekijk deze optie
Hoek beursstand met opslagruimte
Hoek beursstand met opslagruimte

Deze modulaire hoekstand heeft een afmeting van 400x300cm en is voorzien van een opslagruimte.

 • Standbouwkaders met 2 logo panelen en 2 full color peesdoeken
 • Afmeting is 400x300cm
 • Hoek unit voor opslag, inclusief verlichting
Bekijk deze optie
Hoek Beursstand met Opslagruimte 6x4m
Hoek beursstand met opslagruimte

Deze modulaire hoekstand heeft een afmeting van 600x400cm en is voorzien van een opslagruimte.

 • Standbouwkaders met 7 logo panelen en 2 full color peesdoeken
 • Afmeting is 600x400cm
 • Hoek unit voor opslag, inclusief verlichting
Bekijk deze optie
Hoek beursstand met curve opslagruimte

Deze modulaire stand heeft een afmeting van 600x400cm en heeft een verborgen opslagruimte voorzien van gebogen panelen.

 • Standbouwkaders met 7 logo panelen en 3 full color peesdoeken
 • Afmeting is 600x400cm
 • Midden curve unit voor opslag, inclusief verlichting
Bekijk deze optie

Aan een beurs deelnemen?

Neem contact met ons op, we inspireren u graag!

(0546) 67 37 70